Σόλωνος 113, Αθήνα  info@podoclinic.gr  6937 705 875

Ορθοστασία και ειδικά ορθωτικά πέλματα - Podoclinic

Ορθοστασία και ειδικά ορθωτικά πέλματα

Πονάνε τα πόδια σας από την ορθοστασία; 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί να είστε συνεχώς σε κίνηση είτε για λόγους δουλειάς είτε για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Όταν τα υποδήματα που φοράτε δεν είναι ανατομικά, τα πόδια σας κουράζονται περισσότερο, με αποτέλεσμα να μας πονούν.
Οι επιπτώσεις της ορθοστασίας στην καθημερινότητα και την υγεία μας.
Η πιο συνηθισμένη πάθηση των ποδιών που προκαλείται από την ορθοστασία είναι ο πόνος στο πέλμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από το 10% των ανθρώπων τον έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Οι επιπτώσεις του στην καθημερινότητα είναι πολλές, καθώς προκαλεί έντονη δυσφορία κατά το περπάτημα ή τις αθλητικές μας δραστηριότητες.
Οι επιπτώσεις όμως της ορθοστασίας δε σταματούν στα πόδια, αλλά φτάνουν ως την καρδιά. Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας & Υγείας του Τορόντο, οι άνθρωποι που εργάζονται σε όρθια στάση έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν καρδιακές παθήσεις σε σχέση με όσους κάνουν καθιστική εργασία.
 Η λύση για την ορθοστασία είναι τα ειδικά ορθωτικα πέλματα.
Η  νούμερο 1 αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση της καθημερινής κούρασης και του πόνου στα πόδια είναι τα ειδικά ορθωτικα πέλματα για ορθοστασία. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο προϊόν που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια.  Το επαναστατικό αυτό προϊόν αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους πάτους παπουτσιών, καθώς κατασκευάζεται αποκλειστικά στα μέτρα μας.
Σε επίπεδο θεραπείας, τα  ειδικά  ορθωτικα  πέλματα   για ορθοστασία, ανακουφίζουν άμεσα από πόνους σε πέλμα, γόνατα και σπονδυλική στήλη. Επιπλέον όμως, βοηθούν και σε επίπεδο πρόληψης, μειώνοντας τις πιθανότητες για τραυματισμούς. Βάσει κατασκευής τους, συμβάλλουν στη σωστή στάση του σώματος, χαρίζοντάς μας μια άνετη καθημερινότητα. Επιπλέον, είναι απαραίτητοι για όσους αθλούνται, λόγω των αυξημένων πιέσεων που δέχεται το πέλμα τους.
Αν έχετε λοιπόν μία κουραστική καθημερινότητα, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία σας τα ορθωτικά πέλματα ειδικά για ορθοστασία.

LEAVE A REPLY

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλείστε Ραντεβού